Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
SE ALLE ENHETER

TILBUD: STASJONÆRE FLISHUGGERE

Beskrivelse av enheten

Skorpion 350 EBG er en Trommel-kvistkvern, som er produsert og basert på den nåværende Skorpion 350 kvistkvern serien. På grunn av den høye driftskapasiteten er maskinen spesielt egnet for fjerning av korte avfallskilder, f.eks. Avfall fra produksjon av ved. Inngangen til kvernen er 375 mm bred og 340 mm høy. En inngangskurv (1m³) er festet til inngangen, som også er egnet for mekanisk lasting av vedavfall.

Kvernen er utstyrt med et tømmerinnsamlingssystemet som består av en tagget inntrekks- og trykkvals med en diameter på 380 mm og et innmatingsbord festet til tverrsnittet, som er utstyrt med et systemet som består av to tannhjul med lengden 960 mm og 830 mm. Lange og brede båndtransportører sikrer enkel, effektiv og effektiv lasting av avfall. Det tomme rommet mellom båndene brukes til avsetning av urenheter, som små steiner, jord, sand, osv., som forlenger bladets levetid. Båndet drives av et system med hydrauliske motorer via hydraulikkpumpen montert på kvernen.

Skredderen leveres som standard med en Hastighetsregulerings utstyr (skjæreområde fra 5mm til 28 mm). Takket være en slik løsning kan en fin trebrikke produseres, som deretter kan bearbeides videre på fabrikker og dermed brukes til produksjon av tre briketter eller pellets. Grove trebrikker er ideelle for oppvarming og for salg til industrielle formål.

Delingen av 2 kniver på trommelen (et kutt per en full sving) sikrer høy ytelse av kvernen i forhold til lasten på anlegget. De innsatte bladene er laget av støtbestandig verktøystål, noe som sikrer en lang levetid på systemet.

I kvernen brukes det en sil med en størrelse på 50x50 mm, som gjør at dimensjonen på trebrikkene blir normale. Treflisen blir hentet under sikten med to transportbånd og transportert inn i sentrifugalviften, hvor de kastes ut et utløpsrør. Det innsatte utløpsrøret er montert på en skrueoppheng, hvor utkastingsretningen enkelt kan justeres (i 360 °).

På grunn av sikkerheten til operatøren sikrer en kabelsikkerhetsbryter - at hvis kabelen blir trukket i hvilken som helst retning, vil den hydrauliske stasjonen til materen stoppes. Systemet kan låses opp ved å trykke på «Reset Knappen». For å gjenopprette normal driftsmodus (kverning) av avfallet, trykk på "Front" knappen. Kvernen kan også stoppe ved å trykke på «NØDSTOPP KNAPPEN».

Flishuggeren er i standardversjonen utstyrt med et elektronisk overvåkningssystem, som automatisk forhindrer overbelastning av kjølesystemet ved å stoppe innmatingen. Takket være systemets programvare kan du enkelt endre innstillingene på maskinen og tilpasse den til dine individuelle behov. Programmene "tykt tre" og "tynt tre" kan raskt veksles for å tilpasse maskinen til materialet og øke effektiviteten. Systemet har en innebygd drifttidsteller.

Flisen fra treavfall kan brukes som brensel, råstoff for produksjon av trepanel eller for videre bearbeiding med hammermøller. Skorpion 350 EBG er den optimale løsningen for bedrifter som ønsker å utvokle sin virksomhet i en moderne og miljøvennlig retning.

 

 

Spesifikasjoner

MODELL

SKORPION 350 EBG

Størrelse (L x B x H) [mm] 4255 x 1820 x 3265
Vekt [kg] 3200
Grendiameter [mm] 250
Kniver 2 skjærekniver + 1 motkniv
Innmatingshastighet [mb/min] opptil 21
Kapasitet [m3/h] opptil 16
Innmating rull og belte med hydraulisk drift
Trommeldiameter [mm] 520
Innmatingsbord (B x H) [mm] 375 x 340
Beltelengde [mm] 960 + 830
Sikt [mm] 50 x 50
Kraft på hovedmotoren [kW] 55

 

Standard utstyr:

  • Ett styreskap.
  • No-stress - Avlastningssystem med timeteller.
  • Utkastrør med skruemekanisme for 360 grader rotasjon, avviser.

spør om enheten

TEKNAMOTOR 2019
implementering:dwarazy.com
opp