Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
SE ALLE ENHETER

TILBUD: TRAKTORDREVNE TROMMELHUGGERE

Beskrivelse av enheten

SKORPION 280 RBG er den minste traktordrevne trommelhuggeren med beltedrift. Den er egnet for bedrifter og enkeltpersoner som ønsker å få flis med uniform størrelse. Maskinen skal brukes sammen med en landbrukstraktor med kraftuttak, med effekt på minst 60 hk (540 omdr./min).

Innmatingsområdet med munning med bredde på 265 mm og høyde på 190 mm tillater å hugge hele grener med blader og nåler eller runde trestykker med diameter på 18 cm. Huggesystemet består av 3 skjærekniver anordnet i sektorer på trommelen, og én motkniv. Denne løsningen gir meget høy ytelse med forholdsvis lav traktoreffekt.

Alle knivene er laget av spesielt utvalgt verktøystål og varmebehandlet.

Flishuggeren leveres som standard med trinnløs justering av matehastigheten for materialtykkelser fra 5 til 25 mm. Med denne løsningen kan man få fine fliser som etter ytterligere behandling med en hammerkvern kan brukes for produksjon av briketter og pellets.

Flisen har en jevn størrelse (uten store deler og splinter) takket være en sil som er montert under trommelen. Flisen som går gjennom silen transporteres med en transportskrue til utkastviften og ut gjennom utkastrøret. Utkastrøret kan dreies rundt 360 grader ved hjelp av en skruemekanisme.

Innmatingssystemet består av en rull med diameter på 280 mm montert på en svingarm, som har til oppgave å trekke inn og presse materialet, og et matebord med et tannet belte med lengde på 680 mm, med en manuelt betjent lasteluke foran. Denne løsningen forenkler innmating av tre, noe som gjør arbeidet lettere og mer effektivt. Rullen og beltet er drevet av hydrauliske motorer med reduksjonsgir og en hydraulikkpumpe montert på flishuggeren. Traktoren tjener bare som en drivenhet for flishuggeren.

Flishuggeren er som standard utstyrt med en av de mest moderne elektroniske avlastningssystemer i Europa, som automatisk hindrer overbelastning av drivsystemet ved å midlertidig stoppe innmatingssystemet. Takket være systemets programvare kan du enkelt endre innstillingene på maskinen og tilpasse den til dine individuelle behov. Programmene «tykt tre» og «tynt tre» kan raskt veksles for å tilpasse maskinen til materialet og øke effektiviteten. Systemet har en innebygd drifttidsteller.

Flisen kan brukes til direkte forbrenning i ovner, produksjon av kompost, for dekorative formål, og etter ytterligere behandling med en hammerkvern som råmateriale for produksjon av briketter og pellets.

 

Spesifikasjoner

MODELL

SKORPION 280 RBG

Størrelse (L x B x H) [mm] 1775 x 1980 (2700)* x 2250 (3050)*
Vekt [kg] 1200
Grendiameter [mm] 180
Kniver [stk.] 3 skjærekniver + 1 motkniv
Innmatingshastighet [mb/min] opptil 22
Kapasitet [m3/h] opptil 10
Bredde på oppmalt avfall [mm] til 25 (kommer an på materiale)
Innmating rull og belte med hydraulisk drift
Trommeldiameter [mm] 420
Innmatingsbord (B x H) [mm] 265 x 190
Sikt [mm] 30x30 eller 50x50
Drivkraft traktordrevet (PTO)
Minimal kraft på traktor [hk] 60

()* – størrelse når maskinen er i drif

 

 

Standard utstyr:

  • Utkastrør med skruemekanisme for 360 grader rotasjon, avviser
  • Eget hydraulikksystem
  • Kraftuttak
  • No-stress (regulerer innmatingen etter belastning)

 

spør om enheten

TEKNAMOTOR 2019
implementering:dwarazy.com
opp