Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
SE ALLE ENHETER

TILBUD: MOBILE TROMMELHUGGERE

Beskrivelse av enheten

SKORPION 280 SDB er et meget godt valg for bedrifter og enkeltpersoner som ønsker å få flis med uniform størrelse. Flishuggeren har en stor ytelse og er kompakt for komfortabel bruk av maskinen. Den høye ytelsen oppnås ved å anvende et trommel skjæresystem og Lombardini KDW 1003 motor med ytelse på 24,5 hk. Denne er en tre-sylindret væskekjølt dieselmotor med panser. For å sikre flere timers kontinuerlig drift av flishuggeren, har drivstofftanken en kapasitet på 40 liter.

Maskinens munning med bredde på 265 mm bredde og 190 mm høyde tillater å hugge hele grener med blader og nåler eller runde trestykker med diameter på opptil 18 cm.

Huggesystemet består av 3 skjærekniver anordnet i sektorer på trommelen, og én motkniv. Denne løsningen gir meget høy ytelse med forholdsvis lav motoreffekt.

Flisen har en jevn størrelse (uten store deler og splinter) takket være en sil som er montert under skjæresystemet. Flisen som går gjennom silen transporteres med en transportskrue til utkastviften og ut gjennom utkastrøret. Utkastrøret kan dreies rundt 360 grader ved hjelp av en skruemekanisme. Røret kan forhøyes om det ønskes.

Innmatingssystemet består av en tannet rull med diameter på 280 mm montert på en svingarm, som har til oppgave å presse og trekke inn materialet, nedre rull med diameter på 200 mm og et matebord med en manuelt betjent, sammenleggbar lasteluke foran. Denne løsningen forenkler innmating av tre, noe som gjør arbeidet lettere og mer effektivt. Rullene er drevet av hydrauliske motorer med reduksjonsgir og en hydraulikkpumpe montert på flishuggeren.

Flishuggeren er som standard utstyrt med en av de mest moderne elektroniske avlastningssystemer i Europa, som automatisk hindrer overbelastning av drivsystemet ved å midlertidig stoppe innmatingssystemet. Takket være systemets programvare kan du enkelt endre innstillingene på maskinen og tilpasse den til dine individuelle behov. Programmene «tykt tre» og «tynt tre» kan raskt veksles for å tilpasse maskinen til materialet og øke effektiviteten. Systemet har en innebygd drifttidsteller.

På grunn av forventningene til brukerne, har flishuggeren fått europeisk godkjenning, noe som gjør at maskinen kan registreres for veitrafikk. Flishuggeren er montert på et chassis med én aksel med påløpsbrems og parkeringsbrems samt tilhengerfeste for kule eller øyefeste. Maskinen i form av en spesiell tilhenger tillater rask flytting fra sted til sted.

Flisen kan brukes til direkte forbrenning i ovner, produksjon av kompost, for dekorative formål, og etter ytterligere behandling med en hammerkvern som råmateriale for produksjon av briketter og pellets.

 

Spesifikasjoner

MODELL

SKORPION 280 SDB

Størrelse (L x B x H) [mm] 3750 (4460)* x 1810 x 2400 (3100)*
Vekt [kg] 1500
Grendiameter [mm] 180
Kniver 3 skjærekniver + 2 motkniver
Innmatingshastighet [mb/min] opptil 22
Kapasitet [m3/h] opptil 10
Bredde på oppmalt avfall [mm] fra 25 mm (kommer an på materiale)
Innmating to ruller med hydraulisk drift
Trommeldiameter [mm] 420
Innmatingsbord (B x H) [mm] 265 x 190
TEKNISKE MOTORSPESIFIKASJONER
Motortype Kohler-Lombardini KDW 1003
Motorstørrelse [cm3] 1028
Motorkraft [hk] 24,5
Avkjøling væske
Drivstofftype diesel
Drivstofftank [l] 40
Tenningssystem el.start

()* - utfoldet.

 

 

Standard utstyr:

  • Reservehjul.
  • Utkastrør med skruemekanisme for 360 grader rotasjon, avviser.
  • LED-lykter
  • No-stress (regulerer innmatingen etter belastning).

 

spør om enheten

TEKNAMOTOR 2019
implementering:dwarazy.com
opp