Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
SE ALLE ENHETER

TILBUD: TRAKTORDREVNE TROMMELHUGGERE

Beskrivelse av enheten

SKORPION 350 RBP, som er tilpasset til skogsvogner, er en trommelhugger beregnet til bruk sammen med landbrukstraktorer med en effekt på minst 100 hk (540 omdr./min). På grunn av den store diameteren av materialet som hugges (opptil 250 mm) er maskinen beregnet for mekanisk innmating av treavfall ved hjelp av en hydraulisk kran. Den store munningen med dimensjoner på 375 x 340 mm tillater å hugge store grener og andre typer treavfall med store dimensjoner.

Maskinen er som standard utstyrt med et innmatingssystem som består av en tannet rull med diameter på 380 mm montert på en svingarm, som har til oppgave å presse og trekke inn materialet, og et matebord med et tannet belte med lengde på 960 mm, med en hydraulisk betjent lasteluke foran, med et ekstra belte på 830 mm. Beltesystemet garanterer høy ytelse.

Flishuggeren er utstyrt med en hydraulikkpumpe som driver innmatingssystemet. Rullene og beltene er drevet av hydrauliske motorer med reduksjonsgir.

Huggesystemet som består av 2 skjærekniver anordnet i sektorer på trommelen (en omdreining av trommelen er en skjæring over hele bredden av trommelen). Denne løsningen gir meget høy ytelse med forholdsvis lav traktoreffekt.

Flishuggeren er utstyrt med en sil med maskevidde på 30x30 eller 50x50 mm som sikrer jevn størrelse på flisen. Flisen som går gjennom silen transporteres med to transportskruer til utkastviften og ut gjennom utkastrøret.

Maskinen har et hydraulisk sammenleggbart utkastrør med automatisk rotering med hydraulisk fordeler eller joystick i et område på 240 grader.

Flishuggeren er montert på en base som tillater å feste maskinen direkte på en skogsvogn. Maskinen er utstyrt med justerbare ben som skures til rammen. Bena tillater å kjøre med skogsvognen under maskinen for å montere eller demontere den. Denne løsningen gjør det mulig å bruke skogsvognen som chassis for transport av flishuggeren, og kranen som er installert på skogsvognen forenkler betjening av maskinen.

Flishuggeren er som standard utstyrt med en av de mest moderne elektroniske avlastningssystemer i Europa, som automatisk hindrer overbelastning av drivsystemet ved å midlertidig stoppe innmatingssystemet. Takket være systemets programvare kan du enkelt endre innstillingene på maskinen og tilpasse den til dine individuelle behov. Programmene «tykt tre» og «tynt tre» kan raskt veksles for å tilpasse maskinen til materialet og øke effektiviteten. Systemet har en innebygd drifttidsteller.

Flisen fra treavfall kan brukes som brensel, råstoff for produksjon av trepanel eller for videre bearbeiding med hammermøller. Skorpion 350 RBP er den optimale løsningen for bedrifter som ønsker å utvokle sin virksomhet i en moderne og miljøvennlig retning.

 

 

Spesifikasjoner

MODELL

SKORPION 350 RBP

Størrelse (L x B x H) [mm] 2070 x 2220 (3160)* x 2590 (3710)*
Vekt [kg] 2200**
Grendiameter [mm] 250
Kniver 2 skjærekniver + 1 motkniv
Innmatingshastighet [mb/min] opptil 21
Kapasitet [m3/h] opptil 16
Innmating rull og belte med hydraulisk drift
Trommeldiameter [mm] 520
Innmatingsbord (B x H) [mm] 375 x 340
Beltelengde [mm] bord 960, lasteluke 830
Sikt [mm] 30x30 eller 50x50
Minimal kraft på traktor [hk] 100
()* - størrelse når maskinen er i drift.
()** - trommelhugger.

 

Standard utstyr:

  • Hydraulisk betjent sammenleggbart matebord (lasteluke) med belte.
  • Hydraulisk sammenleggbart utkastrør med automatisk rotering i et område på 240 grader og avviser.
  • Kraftuttak.
  • Eget hydraulikksystem.
  • No-stress - Avlastningssystem med timeteller.
  • Styring via en hydraulikk fordeler (eller med joystick).

spør om enheten

TEKNAMOTOR 2019
implementering:dwarazy.com
opp