Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
SE ALLE ENHETER

TILBUD: MOBILE TROMMELHUGGERE

Beskrivelse av enheten

SKORPION 350 SDB er den mest teknologisk avanserte mobile trommehugger som tilbys til kommunale bedrifter og firmaer som driver med veiarbeid samt for skogindustrien. På grunn av den store ytelsen (maks. diameter på grener opptil 25 cm) er maskinen spesielt egnet til hugging av trestammer og store grener; munningens bredde er 375 mm og høyde 340 mm.

Innmatingssystemet består av en tannet rull med diameter på 380 mm montert på en svingarm, som har til oppgave å presse og trekke inn materialet, og et matebord med et tannet belte med lengde på 750 mm, med en manuelt betjent lasteluke foran. Denne løsningen forenkler innmating av tre, noe som gjør arbeidet lettere og mer effektivt. Rullen og beltet er drevet av hydrauliske motorer med reduksjonsgir og en hydraulikkpumpe montert på flishuggeren.

Flishuggeren leveres som standard med trinnløs justering av matehastigheten for materialtykkelser fra 5 til 28 mm. Med denne løsningen kan man få fine fliser som etter ytterligere behandling med en hammerkvern kan brukes for produksjon av briketter og pellets.

Huggesystemet som består av 2 skjærekniver anordnet i sektorer på trommelen (én skjæring per omdreining) gir meget høy ytelse i forhold til belastning på drivverket. En sil som er montert rundt trommelen med maskevidde på 30x30 eller 50x50 mm sikrer produksjon av flis med uniforme dimensjoner i henhold til standard G30 og G50.

Flisen som går gjennom silen transporteres med to transportskruer til utkastviften og ut gjennom utkastrøret. Utkastrøret kan dreies rundt 360 grader ved hjelp av en skruemekanisme, noe som tillater å kaste ut flisen i ønsket retning.

Flishuggeren er drevet av en firesylindret, turboladet dieselmotor fra Kohler eller Hatz (74,8 hk). Motorene er væskekjølt og som standard dekket med panser. For å sikre flere timers kontinuerlig drift av flishuggeren, har drivstofftanken en kapasitet på 60 liter.

På grunn av forventningene til brukerne, har flishuggeren fått europeisk godkjenning, noe som gjør at maskinen kan registreres for veitrafikk. Flishuggeren er montert på et chassis med én aksel med påløpsbrems og parkeringsbrems samt tilhengerfeste for kule eller øyefeste. Maskinen i form av en spesiell tilhenger tillater rask flytting fra sted til sted.

Flishuggeren er som standard utstyrt med en av de mest moderne elektroniske avlastningssystemer i Europa, som automatisk hindrer overbelastning av drivsystemet ved å midlertidig stoppe innmatingssystemet. Takket være systemets programvare kan du enkelt endre innstillingene på maskinen og tilpasse den til dine individuelle behov. Programmene «tykt tre» og «tynt tre» kan raskt veksles for å tilpasse maskinen til materialet og øke effektiviteten. Systemet har en innebygd drifttidsteller.

Flisen fra treavfall kan brukes som brensel, råstoff for produksjon av trepanel eller for videre bearbeiding med hammermøller. Skorpion 350 SDB er den optimale løsningen for bedrifter som ønsker å utvokle sin virksomhet i en moderne og miljøvennlig retning.

 

 

 

Spesifikasjoner

MODELL

SKORPION 350 SDB

Størrelse (L x B x H) [mm] 4250 (4860)* x 1990 x 2530 (3360)*
Vekt [kg] 2470
Grendiameter [mm] 250
Kniver 2 skjærekniver + 2 motkniver
Innmatingshastighet [mb/min] opptil 21
Kapasitet [m3/h] opptil 16
Bredde på oppmalt avfall [mm] fra 28 mm (kommer an på materiale)
Innmating rull og belte med hydraulisk drift
Trommeldiameter [mm] 520
Innmatingsbord (B x H) [mm] 375 x 340
TEKNISKE MOTORSPESIFIKASJONER
Motortype KOHLER KDI2504TCR
HATZ 4H50TICD
Motorstørrelse [cm3] 2482
1952
Motorkraft [hk] 40,1
Avkjøling væske
Drivstofftype diesel
Drivstofftank [l] 60
Tenningssystem el.start

()* - utfoldet.

 

 

Standard utstyr:

  • Reservehjul.
  • Utkastrør med skruemekanisme for 360 grader rotasjon, avviser.
  • LED-lykter
  • No-stress (regulerer innmatingen etter belastning).

 

spør om enheten

TEKNAMOTOR 2019
implementering:dwarazy.com
opp