Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
SE ALLE ENHETER

TILBUD: TRAKTORDREVNE TROMMELHUGGERE

Beskrivelse av enheten

SKORPION 350 RB er en trommelhugger som skal brukes sammen med en landbrukstraktor med effekt på minst 100 hk (540 omdr./min). På grunn av den store diameteren av materialet som hugges (opptil 25 cm) er maskinen beregnet for mekanisk innmating av treavfall ved hjelp av en hydraulisk kran (løfteanordning). Maskinen er som standard utstyrt med en base for montering av en slik kran. Den store munningen med dimensjoner på 375 x 340 mm tillater å hugge store grener og andre typer treavfall med store dimensjoner.

Innmatingssystemet består av en tannet rull med diameter på 380 mm montert på en svingarm, som har til oppgave å presse og trekke inn materialet, og et matebord med et tannet belte med lengde på 960 mm, med en manuelt betjent lasteluke foran. For mekanisk innmating kan flishuggeren utstyres med en hydraulisk betjent lasteluke med en belteinnmater med en lengde på 830 mm. Beltesystemet forenkler operatørens arbeid og garanterer høy ytelse.

Innmatingssystemet er drevet av en hydraulikkpumpe som monteres som standard og som driver rullene og beltet gjennom hydrauliske motorer med reduksjonsgir.

Flishuggeren leveres som standard med trinnløs justering av matehastigheten for materialtykkelser fra 5 til 28 mm. Med denne løsningen kan man få fine fliser som etter ytterligere behandling med en hammerkvern kan brukes for produksjon av briketter og pellets.

Huggesystemet som består av 2 skjærekniver anordnet i sektorer på trommelen (en omdreining av trommelen er en skjæring over hele bredden av trommelen). Denne løsningen gir meget høy ytelse med forholdsvis lav traktoreffekt. Skjæreknivene kan slipes ned med opptil 20 mm, noe som gjør at levetiden forlenges markant.

Flishuggeren er montert på et chassis med én aksel, noe som gjør det mulig å taue maskinen på alle typer veier. Med standardaksel uten brems kan Skorpion 350 RB kjøre med hastigheter opptil 25 km/t. Maskinen kan også være utstyrt med en aksel med fjæroppheng eller pneumatisk oppheng – begge akslene har pneumatisk brems.

Lastebordet er montert med en vinkel på 90 grader i forhold til kjøreretningen, noe som tillater å transportere flishuggeren og tilhengeren samtidig med én traktor (flishuggeren er utstyrt med tilhengerfeste).

Flishuggeren er som standard utstyrt med en av de mest moderne elektroniske avlastningssystemer i Europa, som automatisk hindrer overbelastning av drivsystemet ved å midlertidig stoppe innmatingssystemet. Takket være systemets programvare kan du enkelt endre innstillingene på maskinen og tilpasse den til dine individuelle behov. Programmene "tykt tre" og "tynt tre" kan raskt veksles for å tilpasse maskinen til materialet og øke effektiviteten. Systemet har en innebygd drifttidsteller.

Flisen fra treavfall kan brukes som brensel, råstoff for produksjon av trepanel eller for videre bearbeiding med hammermøller. Skorpion 350 RB er den optimale løsningen for bedrifter som ønsker å utvokle sin virksomhet i en moderne og miljøvennlig retning.

 

Spesifikasjoner

MODELL

SKORPION 350 RB

Størrelse (L x B x H) [mm] 4160 x 2350 (3010)* x 2960 (3970)*
Vekt [kg] 3400** uten hydraulisk kran
Grendiameter [mm] 250
Kniver 2 skjærekniver + 1 motkniv
Innmatingshastighet [mb/min] opptil 21
Kapasitet [m3/h] opptil 16
Innmating rull og belte med hydraulisk drift
Trommeldiameter [mm] 520
Innmatingsbord (B x H) [mm] 375 x 340
Beltelengde [mm] bord 960, lasteluke 830
Sikt [mm] 30x30 eller 50x50
Minimal kraft på traktor [hk] 100
()* - størrelse når maskinen er i drift.
()** - vekt avhenger av tilbehør.

 

Standard utstyr:

 • Aksel opptil 25 km/t.
 • Hydraulisk betjent sammenleggbart matebord (lasteluke) med belte.
 • Hydraulisk sammenleggbart utkastrør med automatisk rotering i et område på 240 grader og avviser.
 • LED-lykter.
 • Kraftuttak.
 • Eget hydraulikksystem.
 • Hydraulisk justerbar støtteben.
 • Flishuggeren har en automatisk tilhengerfeste.
 • No-stress - Avlastningssystem med timeteller.
 • Styring via en hydraulikk fordeler (eller med joystick).

 

Ekstrautstyr:

 • Aksel med fjæroppheng eller pneumatisk oppheng, begge akslene med pneumatisk brems.
 • Hydraulisk heisekran.

spør om enheten

TEKNAMOTOR 2019
implementering:dwarazy.com
opp