Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player
  Mobile trommelfliskuttere  
  Video
1
Skorpion 350 RBP
 

Skorpion 350 RBP, som er tilpasset til skogsvogner, er en trommelhugger beregnet til bruk sammen med landbrukstraktorer med en effekt på minst 100 hk (540 omdr./min). På grunn av den store diameteren av materialet som hugges (opptil 250 mm) er maskinen beregnet for mekanisk innmating av treavfall ved hjelp av en hydraulisk kran. Den store munningen med dimensjoner på 375 x 340 mm tillater å hugge store grener og andre typer treavfall med store dimensjoner.

Maskinen er som standard utstyrt med et innmatingssystem som består av en tannet rull med diameter på 380 mm montert på en svingarm, som har til oppgave å presse og trekke inn materialet, og et matebord med et tannet belte med lengde på 680 mm, med en hydraulisk betjent lasteluke foran, med et ekstra belte på 600 mm. Beltesystemet garanterer høy ytelse.

Flishuhheren er utstyrt med en hydraulikkpumpe som driver innmatingssystemet. Rullene og beltene er drevet av hydrauliske motorer med reduksjonsgir.

Huggesystemet som består av 4 skjærekniver anordnet i sektorer på trommelen (en omdreining av trommelen er en skjæring over hele bredden av trommelen). Denne løsningen gir meget høy ytelse med forholdsvis lav traktoreffekt. Skjæreknivene kan slipes ned med opptil 55 mm, noe som gjør at levetiden forlenges markant.

Flishuggeren er utstyrt med en sil med maskevidde på 30x30 eller 50x50 mm som sikrer jevn størrelse på flisen. Flisen som går gjennom silen transporteres med to transportskruer til utkastviften og ut gjennom utkastrøret.

Maskinen har et hydraulisk sammenleggbart utkastrør med automatisk rotering med hydraulisk fordeler eller joystick i et område på 240 grader.

Flishuggeren er montert på en base som tillater å feste maskinen direkte på en skogsvogn. Maskinen er utstyrt med justerbare ben som skures til rammen. Bena tillater å kjøre med skogsvognen under maskinen for å montere eller demontere den. Denne løsningen gjør det mulig å bruke skogsvognen som chassis for transport av flishuggeren, og kranen som er installert på skogsvognen forenkler betjening av maskinen.

Flishuggeren er som standard utstyrt med en av de mest moderne elektroniske avlastningssystemer i Europa, som automatisk hindrer overbelastning av drivsystemet ved å midlertidig stoppe innmatingssystemet. Takket være systemets programvare kan du enkelt endre innstillingene på maskinen og tilpasse den til dine individuelle behov. Programmene "tykt tre" og "tynt tre" kan raskt veksles for å tilpasse maskinen til materialet og øke effektiviteten. Systemet har en innebygd drifttidsteller.

Flisen fra treavfall kan brukes som brensel, råstoff for produksjon av trepanel eller for videre bearbeiding med hammermøller. Skorpion 350 RBP er den optimale løsningen for bedrifter som ønsker å utvokle sin virksomhet i en moderne og miljøvennlig retning.

 

Tekniske data

MODELL

SKORPION 350 RBP

Størrelse (L x B x H) [mm]

2070 x2220 (3160)* x2590 (3710)*

Vekt [kg]

2200**

Grendiameter [mm]

250

Kniver

4 skjærekniver + 1 motkniv

Innmatingshastighet [mb/min]

opptil 21

Kapasitet [m3/h]

opptil 16

Innmating

rull og belte med hydraulisk drift

Trommeldiameter [mm]

520

Innmatingsbord (B x H) [mm]

375 x 340

Bredde på oppmalt avfall [mm]

fra 28 mm (kommer an på materiale)

Sikt [mm]

fra 30 til 50

Beltelengde [mm]

bord 680, lasteluke 600

Minimal kraft på traktor [hk]

100

()* - utfoldet.

()** - trommelhugger.

 

Standard utstyr:

  • Hydraulisk betjent sammenleggbart matebord (lasteluke) med belte.
  • Hydraulisk sammenleggbart utkastrør med automatisk rotering i et område på 240 grader og avviser.
  • Kraftuttak.
  • Eget hydraulikksystem.
  • No-stress - Avlastningssystem med timeteller.
  • Styring via en hydraulikk fordeler (eller med joystick).
 
 
   
Teknamotor 2011   realizacja: www.dwarazy.com